1982012

Print
Back
350 میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری قند

تهران 23 آبان 1391 ( مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد)—دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی دیابت(بیماری قند)، 14 نوامبر 2012 برابر با 24 آبان ماه جاری ضمن اشاره به این واقعیت تلخ که 350 میلیون انسان در جهان دچار دیابت هستند که 80 درصد  آنان در کشور های درحال توسعه به سر می برند، خواستار اقدام دسته جمعی برای جلوگیری از گسترش دیابت و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به آن ، به ویژه فقرا و محرومان شد.

در پیام بان کی مون آمده است دیابت شایع ترین بیماری غیر واگیردر جهان است. ایشان    می گوید هر ساله این بیماری به دلیل افزایش تعداد افراد سالمند و جهانی شدن روش زندگی ناسالم در حال گسترش است.

وی اظهار داشت اگر دیابت به موقع تشخیص و درمان نشود، می تواند موجب بیماری های جدی گردد. دبیرکل می گوید هر ساله بیش از 3 میلیون انسان که مبتلا به دیابت بوده اند به دلیل مشکلاتی مانند حمله قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیوی جان خود را از دست        می دهند. ایشان هشدار می دهد که بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت مرگ های ناشی از دیابت تا سال 2030 تا دو سوم افزایش خواهد یافت.

بان کی مون می گوید افزایش آگاهی در مورد دیابت همچنین فعالیت های فیزیکی و غذای سالم بهترین روش برای جلوگیری و درمان این بیمای است که باید به وسیله دولت ها به  گونه ای فعال ترویج یابد.

***